sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Simpele rn

      Nitan kanssa käytiin Simpeleellä 19.4. ryhmänäyttelyssä. Oli niin hirveän kylmä kun satoi lunta ja räntää. Tuomarina oli Paavo Mattila. Beagleja oli ilmoitettu 12 kappaletta, joista neljä narttuja. Hirveä jännitys oli koko ajan päällä, ja eikä se siitä hälventynyt, kun  Nita odotellessa alkoi pomppia kuin vieteri, niin sitä sai sitten rauhoitella ennen kehää.
 Simpele rn 19.4.2015 Nita eli Devaney's Oikotie-Onneen ERI NUK/1 SA PN1 SERT VSP
      Ja mitäs sitten tapahtuikaan?  Nipe esiintyi kehässä kuitenkin aivan mallikkaasti, ja Nita sai laatuarvosanaksi erinomaisen luokkavoiton (ainut koira luokassaan hehe) ja SA:n kera. Eli pääsimme paras narttu-kehään!  Odoteltiin sitten loppujen narttujen arvostelujen valmistumista, ja siinäpä kävi sitten niin, että Nita oli ainut SA:n narttu- joten Nitasta tuli paras narttu, ja se sai sitten sertin. VIIDENNEN SERTIN. VIIDENNEN! Mahtava pieni beagleni!
  Roppikehästä saimme kotiin viemisiksi VSP- ruusukkeen. Aivan mahtava päivä siis Nitalla. Edellisestä sertistä ehti vierähtää 8 kk, joten itsellä oli kyllä puput pöksyssä ja perhosia mahassa ennen  kehää.

"Kaunis nuori narttu. Erittäin hyvä pää. Hyvät korvat. Erinomainen runko, ylälinja  ja raajat. Oikeinkannettu häntä, hyvät liikkeet. Miellyttävä käytös."

ERI NUK/1 SA PN1 SERT VSP