torstai 3. joulukuuta 2015

Kuvia viime viikoilta

Sera ensimmäisessä lumisateessaan

Sera odottelemassa tokotreenien alkamista. Oikean kokoisen heijastinliivin puutteessa koira sai totutella Demun vanhaan talvimantteliin josta löytyy jokunen heijastava rantu.

Pizzanpaistoapulainen
Näin makeesti nukutti Seraa junassa matkalla Kannuksen ajokokeeseen

Mennessä ehdimme pyörähtää hieman Kokkolan keskustassa

Sera junassa paluumatkalla ajokokeesta



Taas Sera osoitti mahtavan luonteensa. Käytännössä koko lauantain koira vietti ilman ongelmia sille entuudestaan tuntemattomien ihmisten seurassa, ja junamatkat mennen tullen 5h suuntaansa Sera oli vaunun rauhallisin koira maaten rauhallisesti paikallaan. Itsekin pääsin käymään vessassa ihan helposti kun sidoin vain koiran kiinni käsinojaan, mutta eihän se yrittänyt sitten siitä minnekään karatakkaan. Ainut ongelma oli koiran ulos junasta saaminen, äkkijyrkät portaat pelottaa sitä aivan kamalasti, vaikka muuten tavallisissa portaissa koira juoksentelee mielellään. Ja minä polonen en jaksa sitä nostaa alas.



 Nyt pitäisi vielä pari päivää Seran malttaa kärsiä kaupungissa... Messarin pentunäyttelyiden jälkeen Sera lähtee viettämään joululomaa, ja takaisin betonin keskelle suunnataan vasta Kajaanin kv:n jälkeen. Itse pitäisi vielä kärsiä viikko pidempään niin sitten pääsisi lomalle ja mehtään. Onneksi pääsi välillä tonne ajokokeeseen, mutta nyt on sitten ahdistus päällä kun ei huvittais odotella että pääsee mettään omien koirien kanssa. Ja jos hyvin käy, niin yks  meitin koira menee vielä tämän vuoden puolella ajokokeisiin