sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Lahden kv 2019

Lahteen lähdettiin Seran kanssa jo perinteiselle kevätnäyttelyreissulle. Lähtö koitti jo aamulla aikaisin, sillä piti ehtiä katsomaan kun kaksi kappaletta Seran pentuja olisi esillä pentuluokassa.

Ninessin Satuprinssi ja Ninessin Saippuakupla
Ninessin Satuprinssi ja Ninessin Saippuakupla
Ninessin Satuprinssi "Jerry" oli ROP-pentu ensimmäisessä näyttelyssään, esiintyi oikein komeasti ja rauhallisesti, ei olisi arvannut ensikertalaisen touhuksi. Komea poika siitä on kasvanut. Myös Ninessin Saippuakupla "Kara" kävi narttupennuissa kehässä, ja esiintyi erinomaisen kiltisti sekin. Jäi kuitenkin valitettavasti ilman kunniapalkintoa. Mutta Saippuakuplalle oli tullut oikein hieno runko sitten viimenäkemän. Saippuakuplasta tulee aika lailla Seran näköinen, mutta paremmalla hännällä, silmillä, varpailla ja pään sivuprofiililla.
Ninessin Satuprinssi 

Ninessin Saippuakupla
Olen tähän mennessä oikeinkin tyytyväinen viime kesän pentueeseen, näistä tuli luonteeltaan ja ulkomuodoltaan oikein mallikkaita labradorinalkuja. Toistaiseksi kaikki ovat olleet terveitäkin (paitsi tietysti yksi kpl purentavikaa, mutta sitäkään ei onneksi tarvitse korjata mitenkään), ja toivottavasti sama jatkuu. Jännityksellä jään odottamaan sitä, kun loppukesästä  pennut kasvavat viralliseen kuvausikään.

Ja siitä olen oikein iloinen, että kaikki pennut pääsivät erinomaisiin koteihin. Kaikkien kanssa on vaihdettu kuulumisia, ja pennut pääsevät myös ainakin kokeilemaan näyttelyitäkin, vaikka pääasiassa kotikoiriksi menivätkin:)

Ja palatakseni Lahden näyttelyyn, Seralle tuli EH.





Sumu viettää leppoisia päiviä maalla