sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Kuulumiset

 Pennut kasvaa ja kasvaa ja kasvaa.  Parina päivänä nyt ulkoiltu ja opeteltu tekemään tarpeita nurmikolle. Helppoa.

Tulevista kodeista 5/8 käynyt jo pentuja ihastelemassa. Ja, kaksihan sitä siis jää käytännössä itselle. Ihan omaksi meille jää narttu ja äidilleni (Marjut) menee yksi uros (puoliksi minulle tämäkin silti). Ei ehkä muuten olisi ihan näin montaa, mutta äitini herra beagle Miki  on kohta 10v, ja viimeinen kesä  sillä selvästi menossa. Keväällä alkoi voimakkaat nivelrikkokivut sillä, jotka on kyllä hallinnassa kovilla kipulääkkeillä, mutta yhtään kylmemmällä kelillä ei oikein Miki enää nauti olostaan.  Ei kipuile siis sen enempää, mutta sen mielestä vesisateet ja koleus on masentavaa. Elellään hiljakseen niin kauan kuin on enemmän positiivisia hetkiä, eivätkä kivut ylly.


Sumun pennuilla ikää 3vk 5pv, hampaat ilmestyneet suuhun. Reippaita ja melko tasaisia kaiken suhteen. Enää ei oikestaan ole semmoisia selviä riiviöitä joukossa. Purennat kaikilla muuten ok, yhdellä hieman jännittävä kulmahammasasento oikealla nähdäkseni. Leuat kuitenkin ok.

Seran pennut aloittaneet myös koiranruokamaistiaiset. Tänään ikää 3vk.  Silmät ja korvat auki näilläki. Ja eilen nämä kiltit ja hiljaiset pojat oppivat huutamaan



Vihreä tyttö