keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pentupuuhia

     Nyt on Nita ollut miulla jo reilut kolme viikkoa. Neiti on jo siinä ajassa oppinut kovasti kerjäämään (ja välillä jopa tekemään temppuja), raatelemaan housunlahkeita, kuorsaamaan äänekkäästi ja kiusaamaan isompiaan. Myös linja-autossa on ehditty matkustamaan parikin kertaa ja henkilöautossa sitäkin enemmän.
Ehkä mieluisinta puuhaa on kuitenkin toisten koirien kanssa riekkuminen.
Myös labbisten kanssa on telmitty, ja vaikka kokoero on melkoinen, niin pikkutyttöhän se on se joka siellä muita komentaa. Toiset antaa sen roikkua naskalit nahkassa kiinni (vielä:D) kun kattoovat että toihan on vielä ihan täys penska:)

Lisäksi viikonloppuna nähtiin ihan jättikoiraa, kun Valle-nöffi 8kk kävi kylässä. Rauhallisen alun jälkeen ipanat rupesivat sitten leikkimään ihan kunnolla, Nita roikkuen Vallen karvoissa kiinni kovasti muristen.
Ja voi että miten hienosti Valle suhtautui; antoi tytön riehua ja välillä riehui itsekin:) On muuten aika hieno näky kun beagle kävelee nöffin mahan alla:)

Kyllä Nitaa sen jälkeen sitten väsyttikin; nukkui koko illan (ja yönkin ihan hyvin), mitä ei tämä duracell-pupu ole kyllä ennen tehnyt:)


Nita 10vk