keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kuulumiset

Massi ja Nita



Nita

Masa

Massi ja Masa

Massi

Massi ja Masa


Masa hyppäsi Massin tuoliin...

...ja hyppäsi sieltä äkkiä poiskin. Massin tuoliin mahtuu vain Massi:)




    Pariin otteeseen on Nitan kanssa käyty mökillä seikkailemassa. Vielä ei ole neiti uinut, mutta näyttää sen verran kiinnostuneelta touhusta että luultavasti lähtee uimaan, kunhan jonkin kerran otamme sen mukaan yhtäaikaa Demun kanssa.
  Koirakoulu jäi viime viikolla tältä kesältä tauolle, eli Nitalla ja Mikillä koitti "kesäloma". Saku ja Demu kävivät siellä myös molemmat kevään aikana kerran vähän treenaamassa, ja Rape kävi pari kertaa sillon kun Nita ei juoksujen takia päässyt mukaan.
Onneksi nyt loppukesällä on kuitenkin luvassa jonkin sortin näyttelyharjoituksia, beaglekaksikko Nipe-Miksu on nimittäin tullut ilmoitettua "muutamaan" näyttelyyn...  ja kohtahan se onkin jo syyskuu...
  Masa ja Massi ovat kunnostautuneet saalistuspuolella; pihaan kannetaan  niin hiiriä, päästäisiä, pikkulintuja,  oravia kuin jopa kerran  jäniksiäkin! Massi nimittäin raahasi eräänä päivänä pihalle jäniksen peräpään, luultavasti saanut sen itse kiinni kun eipä tuota ollut missään merkkiä autonalle jääneestä jäniksestäkään lähiteillä, ei verta,  ei karvoja, ei mitään.

     Ja sitten hieman surullisempia kuulumisia... Nessin elo on alkanut näyttää aika raskaalta, vähän kaikessa alkaa vanhuus näkyä. Rouva ei jaksaisi enää edes käydä uimassa. Aikaisemmin Nessi on ollut se, joka noutaa kaikki dummyt ja sitä sai aina pidätellä ettei se nouda Demullekin viskattuja. Nyt into ja voimat riittävät yhteen noutoon. Päivä kerrallaan, ei tässä muu auta.