lauantai 2. tammikuuta 2016

Koirakuvia ja uusi vuosi

Koirakuva:) Masa

Taas koirakuva:D Masa

Demu ja Nita

Demu

Demu, Nita ja jäniksen jäljet

Demu ja Nita

Demu 8,5v nuori

Nita ja Demu

Nita ja Demu. Nita pölli Demun ruuat edellisenä iltana joten  Nipe näyttää ihan tankilta...

On tullut aika monta lenkkiä heitettyä päivittäin. Yleensä ei jaksa kuvata koiria kun on niin ruma sää eikä valo riitä.  Nitan kanssa kävin joulun jälkeen metässäkin, mutta se reissu nyt meni vähän niinku persiilleen:P Nyt ei enää mennä mehtään ollenkaan ku sudet ruvennu popsimaan koiria... Hieman ketuttaa, 3,5vk lomaa ja mehtään pääsin kahdesti... Ei oikein kehtaa ilman koiraakaan, joten ollaan sitten vaan lenkkeilty.
Jos olisin olllut viisas, niin oltais Nitan ja Seran kanssa treenattu näyttelyjuttuja, mutta eipä oo taidettu ku pari kertaa kokeilla hampaiden katsomista. Ja viikon päästä ois molemmilla Kajaanin näyttelyt... Hups...
Onneks periaatteessa kuitenkin nyt sit aikataulut on semmoset että ehdin vissiin esittää molemmat. Jänskättää taas pirusti ku Nita ollu viimeeks kehässä elokuussa...


Vuosi 2015

Mitäs silloin tapahtuikaan...

 Mikille saatin se viimeinen serti. Eli ykköstä vaille valio. Saa nähdä saako siitä milloin valiota, tänä vuonna ei ainakaan mennä enää susien takia minnekkään.

Saku kuoli pois vain vähän vajaa kuusivuotiaana. Oli tietysti odotettavissa, että sen heikot  kintereet pettää joskus, mutta ei sitä silti halunnut uskoa todeksi.

Nita napsi taas pari sertiä lisää, ja nyt sillä on íkää sen verran että jahtaamme viimeistä sertiä tästä eteenpäin. Ja yritetään päästä joskus koekuntoon.

Minä saavutin myös yhden tavoitteen pääsemällä viimeinkin eläinlääkkikseen. Vain huomatakseni, että olin aivan oikeassa siinä, että pääkaupunkiseutu on vihoviimeinen paikka, jossa haluan asua. Onneksi opiskelu on just niin hienoa kuin vaan saatoin kuvitella:)

Demu täytti myös elämäntavoitteensa ja kävi parissa mätsärissä saaden pari ruusuketta ja pokaalia veteraaniluokasta. Demppa oli taas erinomainen sorsastuskaveri, paranee vanhetessaan:)

Massi saavutti kunnioitettavan 15v iän. Edelleen kisse tuo nähtäville saalistamiaan hiiriä, lintuja, oravia ja jäniksiä. Vaikka näyttääkin jo niin vanhalta ja raihnaiselta.

Masa... Masa on vaan nautiskellut elämästä koko vuoden:)

Rapella oli muuten ihan mukava vuosi, mutta ilveksen hyökkäys syyskuussa pilasi Rapen syksyn, kun yli kuukausi meni lukuisia haavoja parannellessa.

Labradorin akuuttiin puutteeseen tuli sitten hankittua Sera... Aivan loistava koira, josta yritän kouluttaa metsästyskaveria.


Vuosi 2016

Toivottavasti Nita saisi sen viimeisen sertinsä mahdollisimman nopeasti  pois alta. Ja että Seran virallinen näyttelyura alkaisi sertintäyteisesti:) Tavoitteena ois myös käydä Seran kanssa rallytokokeissa ja taippareissa.
 Ja toivottavasti sudet vähenisivät rajusti; haluan päästä mehtään ja kokeisiin beaglejen kanssa. Ainakin jompikumpi (Miki/Nita) olisi kiva saada valioksi tänä vuonna. Toivottavasti molemmat.


Niin ja Rape täyttää maagiset 8 v tänä vuonna, joten veteraanikehät ainakin mätsäreissä kutsuvat:D