lauantai 9. tammikuuta 2016

Näyttelyssä

Nitan ja Seran kanssa käytiin Kajaanissa.

Sera oli labradorinarttupentujen 2 ja KP huipulla arvostelulla.

Nita taas... Hyvä arvostelu mutta neiti oli aivan liian lihava, minkä takia arvosana tippui EH:ksi. Kuntokuuri ja laihis ei siis ehtinyt toimia. Seuraavaan näyttelyyn on nyt vajaa kaksi kuukautta niin eiköhän sitä sitten olla taas "missinmitoissa".

Nita taitaa viettää seuraavan kuukauden Juuassa ja Sera vantaalla, ja sitten ehkä vaihto toisin päin, koska yhdessä nämä riiviöt ovat ihan toivottomia. Beagle ulvoi näyttelyssä vaikka kuinka ja sitten labukka yhtyi huutoon ja välillä ulvoi Nitan korvaan että "oos nyt hiljaa jo". Jos eivät vinkuneet niin riekkuivat remmissä, Nita otti aivan karmeita hepuleita:) Nitahan käyttäytyy kiltisti kun sen pistää häkkiin nukkumaan, mutta Sera oli liian fiksu omassa kevythäkissään; oppi perhana tuosta vain avaamaan vetoketjun kesken näyttelyn, niin eipä sitä siellä voinut oikein enää pitää ku osaa karata.
Seralla pahin uhmaikä menossa, toivottavasti kohta rauhottuisi. Hyvin se jo tottelee treenatessa käyttöhommia yksikseen, toisten koirien ja Nitan läsnäolo saa sen kuitenkin vielä sekoilemaan. Mutta onneksi Sera alkaa olla ulkomuodollisesti loistavan näköinen.