keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Seran kanssa kaupungissa

Seran kuukauden loma hälinästä on taas pyyhkinyt sen muistia. Siinä missä koirien kohtaamiset menivät vielä joulukuussa hyvin, niin nyt kaikki mahdollinen pitää tuhahdella ja haukkua. Sikäli jännää, että ei se Juuassa haukkunut vastaantulijoita. Paitsi tietysti pihassa se harrasti haukkumista Demun kanssa, joka on  ystävällisesti pitänyt huolen siitä, että Serakin oppii kunnon räksyttäjäksi.

Jotain positiivistakin, labradori ei enää järsi kenkiä. Kaikki muukin tavara saa olla rauhassa lattialla, ei tuo laiskamato jaksa mitään pölliä. Nukkunut koko viikon. päivittäin käydään tunnin pidempi lenkki ja sitten pari pienempää pissitysreissua ulkona, ja loppuajan Sera vain haluaisi kuorsata.
Siitä vaan muuten, mutta kun itsellä käypi kateeksi. Niin että hieman ärsyttää kirjoitella päivät pitkät muistiinpanoja kun koira tulee kuorsaamaan jalkoihin. Olisi nyt edes hieman pentumaisempi niin tulis välillä taukoja tähän omaan raatamiseen.Viikko jo mennyt niin että on tullut nukuttua öisin ehkä se viisi tuntia hyvällä tuurilla, kun on pitänyt reissata ees taas ja stressata näitä kouluhommia kun en jaksanut oikein lomalla valmistautua uuteen jaksoon. Lomakin oli kyllä "rentouttava"; Massia sai hyysätä koko ajan kun se herätteli aina monta kertaa yössä.