perjantai 15. tammikuuta 2016

Yrjö-Sera ja vanhoja kuvia

Seran kanssa Helsingin näyttelyiden pentukehässä
Sera
Jep eli nämä näyttelykuvat tuli nyt sit lisättyä reilu kuukausi  näyttelyn jälkeen... Ei ole ajoitus miun vahvimpia puolia:] Otin myös reilu viikko sitten ison nipun kuvia Demusta, kun se on niin kivasti harmaantunut, mutta kaikki kuvat olivatkin sitten sellaisia että koira ei näyttänyt harmaantuneen ollenkaan:)

Sera pääsi sitten "lumikaaokseen". Siis oikeesti, satoi ehkä vajaa 20cm lunta ja koko pääkaupunkiseutu sekaisin... Ei tiiä pitäskö itkeä vai nauraa...
Seran tuijotus
Sera järjesti eiliselle hieman liikaa ohjelmaa. Koko illan oksenteli. Kiva oli koko ajan olla siivoilemassa... Ei se ollut muuta kuin nätisti sulamaan alkanutta mössöä, mutta Sera on niin neiti että pienikin yrjötys saa sen yökkimään miedosti loppuillan... Ihme bulimikko, jää koukkuun oksentamiseen. No onneksi yöllä ei enää tehnyt niin kuin kerran.
Tänään piti käydä ostamassa koiranruokasäkki, joka piti sitten kuljetella julkisilla liikennevälineillä kämpälle. Ehdottomasti ärsyttävää. Pitäs varmaan opettaa koira noutamaan oma ruokansa.

Sera tänään lenkillä

Sera
Sera