torstai 28. elokuuta 2014

MIKI 3v

Miki täyttää tänään jo 3v- syntymäpäivähuvituksena  herralla oli tänään ruoka täynnä makkaraa, erikoispuuhaa on hieman hankala järjestää kun vettä sataa koko ajan ja herra beagle kun ei nokkaansa ulos työnnä sateessa - paitsi jos jänisjahtiin lähdettäisiin, mutta sitä saa odottaa herra ensi viikkoon. Maanantaina Miki kävi ajamassa, ja upeasti herra ajoikin.
Kaksi hienoa ajoa;
   Mukavaa hakua, ja sitten kun jäljet löytyivät, niin jänö ylös nopeasti- ajeli sitä ja lopulta jänis hävisi kun välillä satoi vettä. Sitten löytyi uusi jänis, jota Miki ajoi vielä yli puoli tuntia; jänis teki useita kiekkoja, ja välillä yritti eksyttää koiraa mutta ei pystynyt, kun Miki osasi selvittää, minne pupu meni. JA mikä hienointa, juoksutti Miki jäniksen minun ohitseni, näin jo kaukaa että nyt tulee jänis- ja vemmelsääri juoksi nenäni edestä. Oi kun olisi jo ollut jänisaika niin olisi saatu ensimmäinen jänispaisti.  Ja puolen minuutin päästä juoksi perästä koira.
Miki jänisajossa, kerrankin sain kuvan ajosta!

Jänisksen lopulta kadotessa maanantai-iltaan Miki vielä yritti etsiä sitä reilun tunnin, jonka jälkeen koira kiinni ja tyytyväisenä kohti kotia:)



Ja perään vielä pari hienoa kuvaa synttärisankarista